Cannabisolie er en samlet betegnelse

Når man hører om cannabis er det stort set altid i forbindelse med olie eller dråber, at man hører om det. Det skyldes, at det er den mest udbredte måde at indtage medicinsk cannabis på. Der er mange, som synes, at det at indtage en form for cannabisolie i stedet for, for eksempel kapsler, er mindre voldsomt. Andre derimod er ikke så meget til at indtage olie da de godt kan lide, at de får det i form af en type af kapsler. Uanset hvad kan cannabisolie dog være en dejlig ting at eksperimentere med. Selvom der endnu ikke er så meget forskning, som har været statsstøttet af præparatet, så er der dog mange, der siger, at de har haft gode erfaringer med det. Alene af den grund kan det være en god ide at prøve kræfter med cannabisolie hvis man har en skavank, som man ikke umiddelbart kan komme til livs.

Der findes forskellige typer af cannabisolie

Når man snakker om cannabisolie er det altid en særlig form for olie der er tale om. Der findes nemlig mange forskellige slags og derfor kan man sige, at det er en form for samlebetegnelse. Det er nemlig ikke sådan, at der kun er et sted og en producent som laver cannabisolie. Derimod er der mange forskellige og disse forskellige typer af olie indeholder også forskellige typer af cannabis. For eksempel varierer graden af THC meget og det er ofte denne mængde, som afgør, hvorvidt det er lovligt eller ej.

En af de ting, som især adskiller sig når man snakker om forskellige typer af cannabisolie det er selve måden, hvorpå man har fremstillet olien. Der findes nemlig et have af udvindingsmetoder, som alle er unikke. Alle disse metoder har forskellige fordele og ulemper så hvilken en der er bedst er meget individuelt. En anden forskel der er hvis du kigger på én type af cannabisolie frem for en anden er typen af cannabinoid man har brugt. Den type af cannabinoid der er den dominerende i cannabisolie er nemlig meget ofte det, der gør om det er den ene type af olie eller den anden.

Fremstillingsmetoden for cannabisolie har stor betydning

Der findes mange typer af cannabinoid og en af disse er den meget udbredte CBD. Denne type af cannabiod er den mest udbredte og det er da også den som flest kender. Det er også netop denne type, som de fleste mener har en virkning. Det vil sige, at mange mener, at hvis man har en stor mængde af denne cannabinoid så vil effekten være ekstra god.

Mange mennesker, der i deres liv har haft erfaring med cannabisolie vil da også kunne skrive under på dette da det generelt er manges erfaring, at det er denne type der har den største betydning. Uanset hvad kan det være en god ide at undersøge grundigt hvad den cannabisolie man køber rent faktisk indeholder. For det er naturligvis indholdet, som gør den store forskel. Eventuelt kan man eksperimentere lidt med forskellige typer af olie således, at man har et godt og validt sammenligningsgrundlag.

Kilde: https://www.munksgaarddirect.dk/findes-flere-forskellige-typer-cannabis-olie/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *