Førstegangsflyver? Få 5 tips

Skal du ud og flyve for første gang og dermed mangler de erfarne tips til, hvordan sådan en tur klares bedst muligt?

Sørg for underholdningen hjemmefra

Flyveturene er ofte kendetegnet ved at være lange og kedelige. Udover flyveturen vil der også forekomme ventetid i lufthavnene. Man bør derfor forberede sig på, at man skal have en masse underholdning med. Det kan være alt lige fra musik, film, e-bøger, blade til kortspil. Husk at musik og film skal være downloadet inden afgang, da man har elektroniske apparater på flytilstand og dermed ikke kan hente film eller musik ned i flyvemaskinen.

Bedøm baren i lufthavnen

Som sagt kan man forvente meget ventetid i lufthavnene. Man bliver anbefalet af flyselskaberne at komme 3 timer før afgang, og kan derfor regne med ventetid. De fleste lufthavne har derfor også både barer og restauranter. Oftest vil man som førstegangsflyvende være en smule nervøs, og derfor bør barerne være et perfekt sted at bruge tiden. Her kan man få flere forskellige drikkevarer der kan være med til at dulme nerverne.

Noget til ørerne

En flyvemaskine har tendens til at larme, og det er derfor vigtigt at have noget med til ørerne. Det kan både være høretelefoner til når man skal se film eller høre musik, men det kan også være ørepropper til at dæmpe støjen.

Komfortabelt tøj

Når man skal flyve, skal man sidde ned i flere timer, og det er derfor ikke rart at have sit stiveste puds på. Man kan med fordel have joggingbukser på og en god trøje. Hvis man vælger at have bælte, sko med hæl og smykker skal man have alt dette af ved sikkerhedskontrollen, og det kan derfor være hensigtsmæssigt at pakke det ned i kufferten og dermed have så afslappet tøj på som muligt. Flere benytter sig også af støttestrømper som kan være med til at forbedre blodcirkulationen i benene.

Ekstra penge til turen

Det kan være rigtig hensigtsmæssigt at have ekstra penge med hjemmefra i den rigtige valuta. Der kan komme uforudsete omkostninger eller lange ventetider i lufthavnene eller også er drømmerejsen blevet lidt for dyr. Det kan også være, at du efter at have læst disse tips har fundet ud af, at du mangler penge til noget specielt. Det behøves ikke at holde dig tilbage, da du har mulighed for at låne dig til drømmen og du behøver dermed ikke at udsætte drømmen.

Kilde Nordjyske

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *