Giv en god julehilsen sammen med dine personalegaver

Som virksomhed skal man altid sørge for, at ens medarbejdere trives. Er de ansatte glade og tilfredse, leverer de også en bedre indsats på arbejdspladsen, og det vil i sidste ende også komme firmaet til gode i form af bedre tal på bundlinjen. Når du giver personalegaver til jul, er det derfor et godt valg at sende en personlig hilsen med, hvor du fortæller medarbejderne, at du sætter pris på dem.

Personalegaver og et godt budskab går hånd i hånd

Når du skriver en hilsen til dine medarbejdere, der skal have personalegaver, er der nogle bestemte ting, der er rigtig smart at inkludere i budskabet. Først og fremmest er det en god idé at fortælle lidt om, hvordan det generelt går i virksomheden, så medarbejderne kan se, at deres arbejde bærer frugt. Det er dog vigtigt ikke at pynte alt for meget på sandheden, og det er bedre at udelade negative ting end at lyve. Personalegaver er en god måde at forsøde medarbejderens liv lidt på, men er der pyntet for meget på det medfølgende kort, er det ikke meget værd. En anden ting, der skal inkluderes i julekortet, er en tak til medarbejderne.

Informationer til denne artikel er blandt andet hentet fra citronpresser.dk

Gaver skaber altid glæde

En oprigtig værdsættelse af medarbejdernes indsats gør, at man kommer langt som virksomhed, og det kan være med til at løfte oplevelsen af personalegaver op til et højere niveau, hvis man både får lidt lækkert til julebordet og en skriftlig påskønnelse af ens arbejde i det forgangne år. Er man chef i en virksomhed, der er af en lidt mindre størrelse, kan man med fordel skrive alle julekort personligt, men der skal ikke være mange medarbejdere, før dette bliver et uoverkommeligt arbejde. Giver man et personligt kort sammen med personalegaver, skal der virkelig være lagt arbejde bag, da det ellers kommer til at virke overfladisk og uoprigtigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *