Hvad er webhosting og hvad kan du bruge det til

Alting er ved at være forbundet til internettet, dette er lidt af et faktum. Hvis en virksomhed gerne vil være konkurrencedygtig er det ligefrem en antagelse, at de er på internettet. Hvis en person gerne vil få noget opmærksomhed er den bedste måde at gøre det på blevet til, at være på internettet. For det er på internettet at det fuldstændige demokrati findes. Alle mennesker er bag en computer og derved er alle mennesker også i princippet helt lige. Der er ingen forskel på os og man kan være hvem og hvad man vil på internettet. Men dette er selvfølgelig kun, hvis man følger reglerne af de sider man er på…

Og er det egentlig ikke lidt noget møg? Man er altid underlagt andre virksomheders hjemmesiders reglere og man kan aldrig rigtig have noget for sig selv. Ja, du kan måske have dig en blog på blogspot og have det fedt med det, eller også kan du have din egen YouTube kanal hvor du lægger dine videoer op, eller en Facebook konto for at snakke med dine venner, men ingen af de ting er jo dine. Det er alt sammen kontoer som er forbundet med en virksomhed, og hvis du lægger noget op i forbindelse med de kontoer så ejer du det rent faktisk ikke selv, men det bliver i stedet til virksomhedens ejendom så de kan gøre hvad de vil med det. Og ikke nok med det, så skal man også finde sig i, at ens information bliver solgt til virksomheder som vil prøve at give dig en hel masse reklamer som er uhyggeligt meget tilpasset til dig (har I nogensinde oplevet at snakke med nogen om noget på Facebook og så bagefter se reklamer for det? Det er bevidst af dem).

Men hvad er der at gøre ved det? Er der egentlig en måde at få noget på nettet som man helt selv ejer?

Med webhosting er der.

Webhosting og dit eget indhold

Det er altid rarest at eje noget selv. Det er trods alt også derfor, at det er så vigtigt for mange mennesker at de har deres egen ejendom. Udover at det er et statussymbol, så er det også en måde at leve på. Man er helt fri til at gøre hvad man vil på sin egen ejendom, og det er der altså bare en glæde forbundet ved. Det samme gælder også ejendomme på internettet som du nu kan komme til at få gennem webhosting.

Så hvis du gerne vil have noget som du helt selv ejer på internettet, så er spørgsmålet altså ikke længere end, at du bare skal have noget til at hoste dit indhold. Det koster ikke mere end en kop kaffe om måneden, helt bogstavelig talt, og så er det altså bare om at gå i gang med at designe den hjemmeside, som du altid har drømt om at have på internettet. Den eneste grænse der kan findes her er den, du selv sætter.

Læs mere på dette link.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *