Skab din stil med smarte strømpebukser

Der er vel ikke nogen årstid her i landet, der ikke er til strømpebukser. Hvis du kan lide at gå i nederdel og kjoler, så vil du altid være nødt til at tænke på vejret og temperaturen, så du ikke kommer til at fryse.

Men strømpebukser er jo så meget mere end bare en forsikring mod at fryse. Hvis man tænker det ind i sin stil, så er der så mange muligheder for at variere de kjoler og nederdele, som du allerede har hængende i dit skab, hvis du vælger at kombinere med et par nye, smarte strømpebukser.

Strømpebukser kan brede nederdels- og kjolesæsonen ud over hele året, og det er jo skønt, hvis du er typen, der faktisk ikke befinder sig godt i lange bukser. Sort fra top til tå i sort kjole, sorte strømpebukser og sorte støvletter er klassisk og super smart, og det holder næsten til enhver anledning. Det kan være den uldne hverdagsudgave, og det kan være sorte, skinnende strømpebukser, som giver et ekstra pift.

Strømpebukser i alle tænkelige mønstre og farver

I dag er der næppe en farve eller et mønster, du ikke kan finde strømpebukser i. Det betyder også, at hvis du har en ensfarvet kjole eller en cowboynederdel, som du ikke har brugt længe, fordi du bare trænger til noget nyt, så kan du finde kulørte eller mønstrede strømpebukser, der kan vække ethvert stykke tøj til nyt liv.

Det meste tøj kan varieres og bruges til både hverdag og fest, blot ved hjælp af accessories. Hvis du skifter de små, diskrete øreringe og de grå eller sorte strømpebukser ud med et par store, glitrende øreringe og et par spraglede, mønstrede, kulørte strømpebukser, som måske endda har lidt glitter, så kan du hurtigt sprede feststemning.

Skal der for alvor være fest, så er et par sølv- eller guldfarvede strømpebukser måske det, der skal gøre den pæne kjole til årets nytårshit, uden at du behøver investere en formue, som du måske ikke lige har efter jul.

Pep garderoben op med friske og smarte strømpebukser

Når vi kommer ind i efteråret, kan man se omkring sig, hvordan alle de friske farver fra forår og sommer forsvinder og bliver skiftet ud med tøj i grå og sorte farver. Og selv om gråt og sort kan være fantastisk smart og elegant, så kan det også blive lidt trist i længden. En sort kjole kan sagtens blive til årets julekjole, hvis du tilsætter et par smarte røde strømpebukser, selv om det måske kræver lidt mod.

En anden smart måde at udvide garderoben på med ganske enkle midler er at kigge ind i skabet efter lange skjorter og tunikaer, som kan varieres nærmest uendeligt med leggings i alle tænkelige farver og mønstre. Studér farverne i dit skab og prøv dig frem ved at sætte tingene sammen på en ny måde. På den måde kan det næsten føles, som om du har fået en helt ny garderobe, hvis du begynder at mixe og matche med strømpebukser i nye farver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *