Boller i karry er en sand klassiker

Er der noget alle kender, så er det boller i karry. Denne ret kunne snildt have vundet prisen som Danmarks nationalret, hvis det kom an på, hvad flest børnefamilier foretrækker at servere. For det er noget som alle kan spise og selv de mest kræsne børn kan lide boller i karry. Den er i sandhed blevet en klassiker, som alle har et forhold til. Samt det er en ret, der vækker barndomsminder og gør en helt nostalgisk. Er der boller i karry i kantinen, så skal man nok få alle med, dette både ung og gammel. Det er en ret, som altid er den sikre vej at gå.

Alle har et eller andet forhold til boller i karry, hvorfor den netop formår at være en klassiker. Dog er dette ikke altid garanti for at alle kan lide denne ret, for der skal nok være en gruppe som ikke kan have mere boller i karry eller at have spist det hele deres barndom. Ellers måske bare aldrig har brudt g om det. Dog må det nok være fåtallet, for de fleste kan nok blive enige om at det altid er en vinder. Det er i hvert fald svært ikke at kunne lide boller i karry bare lidt. Dette både gældende for børn og voksne.

Boller i karry formår igen og igen at være børns livret

Som barn går man meget op i livretter. Dette både hvad ens egen livret er, men også hvad vennernes livretter er. En ret som igen og igen formår at blive en livret er boller i karry. Boller i karry er noget de fleste børn elsker og derfor kan den blive en livret. Den har en god kombination af forskellige ting og ofte en god smag. Det er en forholdsvis blid og behagelig ret, som dermed også gør at den er god for børn og noget de har let ved at ville spise. Det er en ret man kender, hvilket også er tiltalende for mange børn.

Altså ender den igen og igen på listen over børns livretter, trods at den er ved at have nogle år på bagen og er en gammel klassiker. Den formår at holde fast i børnene og skal nok være en ret, der bliver lavet mange år endnu. Så længe den kan få børn til at spise, vil den også blive lavet. Samt den herved vil blive ved med at være en livret blandt mange. Dette for børn i alle aldre og sikkert noget mange også tager med op i deres voksne år. Det kan være svært at slippe sin livret.

Man går sjældent galt i byen med en omgang boller i karry

Skal man have børnenes venner forbi til aftensmad, så er det også godt at servere en nem ret, som alle kan lide og er med på. Her er boller i karry en oplagt mulighed. Det slår sjældent fejl at servere boller i karry for en flok unger. Det er også en ret som kan laves i større eller mindre portioner, hvilket er en fordel. Altså kan den også bruges på lejrskolen og lignende. Og i og med at den netop vinder ind hos de fleste er den et godt og sikkert valg til aftensmaden. Alle kan være med på en omgang boller i karry.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *